125324444835508 125324444835508
top of page
Search

SÜVANIISUTAMINE? KELLELE? MIKS?

Updated: Aug 13

Tekst:

Kristine Kõps

esteetilise meditsiini õde


Taaskord tõstatame NAHA SÜVANIISUTAMISE teema ja selle vajalikkuse nahale. Tuleb tähledada, et süvaniisutamine lahendab lisaks naha niiskustasakaalu tõstmisele ka mitmeid teisi erinevaid esteetilisi probleeme, sh on protseduur näidustatud ka naharavi eesmärgil.

Kuna sügiseti proovime alati rõhutada ka nahaga sügavuti tegelemist ning anda erinevat infot, kuidas päikesekahjustunud nahka hooldada, siis on ka flayeri tekst jäänud vastav, kuid TEGELIKKUSES vajab meie kliimas meie nahatüüp niisutamist igal aastaajal.

Nahaprobleemidega tegeledes, küll peamiselt esteetilisel ja "ilusamal" poolel, kuuleme iga teise inimese suust, kuidas "nahk on kuidagi kuiv", "näokreem ei sobi", "midagi on valesti", "nahk ei ole niisutatud" jne, samuti on paljudel probleemiks punetav ja ebaühtlase struktuuriga nahk, kus väikesed kapillaarid tungivad naha pinnale ja nahatoon on ebamäärane, hall või vastupidi, liiga punetav. Lisaks on probleemiks poorid, pinnakuivus, pinnakuivusest hoopiski tekkinud vistrikud jne.


Süvaniisutamine on üks efektiivsemaid kuiva ja väsinud naha kvaliteedi tõstmise võimalusi minimaalsete taastumisnähtudega, kuid ta aitab lahendada ja leevendada lisaks kõigele muule ka eelnevalt loetletud probleemseid ilminguid.


Kuna naha jaoks on kõige olulisem regulaarsus, stabiilsus, korralik kodune nahahooldus ning vajadusel ka tugevam hooldus kliinikus, siis teinekord soovitame juurde ka kompleksprotseduure, sest meie eesmärk on teile näidata, kuidas teie nahk vajab hoolitsust ja hellust ning seda, et ka temal läheb vaja AEGA, et aru saada: NÜÜD hakkavad asjad olema teistmoodi. Nahal on oma mälu ning nii nagu üks päev tervislikult toitudes ei saa meie keha aru režiimi muutumisest, ei muutu ka näonaha kvaliteedis enne midagi, kui ei vaadata üle sellesse suhtumine TERVIKLIKULT. Omaltpoolt aitame, suuname ja juhendame teid alati.


Süvaniisutamine on sobilik nii intensiivselt päikest saanud nahale kui ka stressis ja elutule nahale. Protseduuri teostanud näonahk saab omale sõna otseses mõttes tugevama kaitse ka külma talveilma eest, kuna hüaloroonhape (HA) annab lisajõudu mikrovereringele, mille kahjustumine põhjustab nii veresoonte seinte lõtvumist, niiskustasakaalu vähenemist kui ka poorset ja ebaühtlase struktuuriga nahka, sh muudab naha kuivemaks ja karedamaks, vastuvõtlikumaks ilmastikuoludele. Protseduur on seejuures igati sobilik punetavale nahale.

Nahka mõjutavaid stressoreid on üldiselt kõikjal meie ümber, kuid hüaloroonhappe lisamine (ajas nahale loomuomane hüaloroonhappe tasakaal organismis järk-järgult väheneb) aitab ka taastoota kõiki teisi vajalikke ja olulisi komponente. Süvaniisutamise protseduuri käigus kasutame just tugeva kontsentratsiooniga hüaloroonhappegeeli, mida viime pisikeste nõelatorgetega nahka.


Seega, protseduur sobib ideaalselt neile, kes peeglisse vaadates näevad, et nende nahk on stressis, tuhm ja elutu või neile, kes on pärast sünnitust ja lapsehooldamist märganud, et nende nahk on “väsinud”. Hüaloroonhappe nahka viimine toetab paljusid nahaprotsesse ning aitab kaasa naha tervenemisele ning tundlikkuse vähendamisele. Oleme täheldanud, et süvaniisutamise protseduur muudab nahakvaliteedi oluliselt elastsemaks ning mõningal juhul tõstab ka alalauge ning vähendab siniste silmaaluste tooni heledamaks, mis on samuti paljudele inimestele probleemiks (väsinud silmad jmt).

Esimesi muutumise märke pärast protseduuri võite näha kahe-kolme nädala möödudes, mil toimeaine hakkab mõju avaldama (hüaloroonhape hakkab nahas endaga vett siduma), lõplikud tulemused ilmnevad 1-2 kuu jooksul pärast protseduurist. Tulemusi saame õige koduse järelhoolduse korral lubada 6-9 kuuks,  selles vahemikus soovitame protseduuri korrata tulemuse hoidmiseks.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page