125324444835508 125324444835508 AUTOLOOGSE MESOTERAAPIA PROTSEDUUR
top of page
Search

AUTOLOOGSE MESOTERAAPIA PROTSEDUUR

Updated: Jun 4, 2022

Oleme otsustanud tuua kliinikusse uue protseduuri - tunnustatud kehaomase saadusega ja allergiavaba protseduur - autoloogne mesoteraapia.

Kudede parandamise ja naha nooruslikkuse saavutamise viisid arenevad koos tehnoloogiaga. Regeneratiivse meditsiini valdkonda ja ühtlasi ka mittekirurgilise esteetilise meditsiini maailma vallutama hakanud autoloogne mesoteraapia e PRF (trombotsüütide rohke fibriin - Platelet Rich Fibrin) on protseduur, mida kasutatakse järjest enam.

Miks tuua autoloogse mesoteraapia protseduuri efektiivsuselt esile?

Antud meetodi puhul paigutatakse patsiendi veenist kogutud veri (ca 15ml) tsentrifuugi, et teineteisest eralduksid verekomponendid. Uuemad uuringud näitavad, et tehnoloogia, kus on trombotsüütide kontsentratsioon suur (autoloogne mesoteraapia) ja lisaks jääb alles ka leukotsüüte ning tüvirakke, on koetaastamisel üliefektiivne. Selle infoga on loodud PRF ehk autoloogse mesoteraapia protseduur, mille produkti tsentrifuugitakse madalal kiirusel, mistõttu ei eraldu verekomponendid üksteisest nii selgelt. Seega jääb trombotsüütide kihti alles mõningal määral leukotsüüte (osalevad meie immuunsüsteemis) ja ka tüvirakke. See tähendab omakorda, et PRF-is on väga palju erinevaid ravivaid komponente. Madalam tsentrifuugimiskiirus on parem ka vererakkudele - nii tekitatakse neile vähem traumat ja lõpp produkti jääb alles rohkem tüvirakke.


Trombotsüütide kontsentratsioon. Uuem kirjandus tõdeb, et kõrgem trombotsüütide kontsentratsioon on parem koekahjustuste parandamiseks. PRF sisaldab seega 10 korda rohkem trombotsüüte, kui on tavaliselt organismis.

PRF puhul ei kasutata antikoagulanti - et hoida trombotsüütide produkt võimalikult naturaalsena, ei ole kogumiskatsutisse lisatud antikoagulanti. Ilma katsutis oleva antikoagulandita hakkab meie naturaalne vereosa fibrinogeen muutuma fibriiniks trombiini toimel, mis on verehüübe algstaadium. Tekib käsnjas fibriinimaatriks, mis aktiveerib trombotsüüte ja kasvufaktoreid vabastatakse aeglaselt, mis algatabki koeparanemise protsessi.


Näidustused protseduuriks:

- foto -ja kronoloogiline vananemine;

- probleemid silmade ümbruses (tumedad rõngad, tundlikud silmad, lõtvunud silmaümbrus);

- pindmised kuni sügavad kortsud;

- probleemne nahk, akne;

- postakne ja armid;

- naha ptoos äkilise kaalukaotuse järgselt;

- dehüdreeritud, väsinud ja elutu nahk;

- naha taastamine peale dermatokosmeetilisi protseduure (laserprotseduurid, keemiline koorimine, IPL hooldus jmt)

- päikesekahjustunud naha taastamine, sh solaarium;

- alopeetsia ehk juuste väljalangemine (maailmas hetkel kõige toimivam ja perspektiivsem ravimeetod, mis ei oma analooge).


Üks piirkond (nägu) 255€

Kaks piirkonda (nägu + kael) 395€

iPRF + APRF (oma verega täitesüstid) 395€


Juuste hõrenemise ravi 225€


bottom of page