125324444835508 125324444835508 RAVIPLAANI OLULISUS JA PÕHJALIKU KONSULTATSIOONI VAJADUS
top of page
Search

RAVIPLAANI OLULISUS JA PÕHJALIKU KONSULTATSIOONI VAJADUS

Updated: Jun 20, 2019

Tekst:

Kristine Kõps

esteetilise meditsiini õde


Esteetilise meditsiini ideaalid on ajas muutuvad ning paralleelselt muutuvad ka protseduuride eesmärgid. Kui varem sooviti esteetilistelt protseduuridelt rohkem "dramaatilist" efekti, siis nüüd hindavad kliendid ja protseduuride teostajad naturaalset tulemust. Nüüdne dermatseutiline kosmeetika on suunatud rohkem noorendamisprotseduuridele, mille läbi nahk toimib harmooniliselt ja balansseeritult. Ühtlasi võimaldavad nad nahka töödelda sügavuses, kus toimivad olulised protsessid. Trendid ei liigu enam selles suunas, et muuta klient "kunstlikult nooreks", vaid pigem soovitakse muuta klient oma vanuses hea välja nägema. Kõik see sisaldab endas arusaamist, et näidustusi ei saa ravida isoleeritult, vaid kombineeritult ja lähtuvalt raviplaanist.


Nahal on nii sisemine kui välimine vananemine. Sisemine vananemine tähendab kronoloogilist vananemist, kus organismi protsessid aeglustuvad või takerduvad. Välimiseks vananemiseks loetakse fotovananemist ehk enneaegset vananemist. Et ravida nendega seoses peamisi näonaha vananemise ilminguid ( I - kortsud ja jooned; II - volüümi ja kontuuride kadu; III - naha struktuuride kahjustus), kombneeritakse raviprogrammid mõlema näidustuse jaoks/ennetamiseks. Võime nimetada kolme erineva ilmingu ravimist 3D-raviks. Kombineeritud lähenemiseks võib pidada ka nii näonaha, kaela, dekoltee ja käte eraldiseisvat rejuveeneerimist (ravi-peelingud, bio-revitalisatsioon, täitesüstid, mikronõelumine, plasmateraapia, botuliintoksiini süstid jm). Kombineerides erinevaid protseduure/hoolitsusi, tagatakse nii kliendi kui teostaja suurem rahulolu!

Ühe peamise aspektina vajab klient just individuaalset raviplaani, mida võidakse kuuri vältel jooksvalt hinnata ning vajadusel ka teha korrektuure protseduuride osas. Raviplaani paikapanemine peab hõlmama endas ka võimalikke riskide tekke vältimist ning kõrvalnähtude tekke selgitamist. Vähem oluliseks ja tähtsaks ei saa pidada ka stabiilsust ja ravieesmärkidest kinnipidamist, kuna regulaarne ja kontrollitud lähenemine tagab parimad rahuldavad tulemused nii spetsialistide kui kliendi jaoks.  

Medicinas pakume teile konsultatsiooni, kus võetakse patsiendilt põhjalik anamnees ning tehakse selgitustööd naha erinevate seisundite põhjuste kohta, ühtlasi selgitatame välja sobivaima programmi edasisteks protseduurideks tuginedes oma kogemustele ning kogutud teadmistele. Koolitame ja täiendame end pidevalt, et pakkuda teile parimat ja komplekset lähenemist antud valdkonna ja teostatavate protseduuride piires.

bottom of page