125324444835508 125324444835508 KLIENDI TAGASISIDE - IPL AKNE RAVI
top of page
Search

KLIENDI TAGASISIDE - IPL AKNE RAVI

Updated: Feb 13

Aasta algul loosisime oma sotsiaalmeedia kontol välja IPL Fotonoorenduse kuuri, et pakkuda tervikravi ja täislahendust õnnelikule võitjale. Meie professionaalse huvi ja kliendi õnneks osutus võitjaks armas Angelika, kes on väga pikalt olnud kimpus probleemse näonahaga. Mure on olnud stabiilselt akne ja selle kontrollimatus.


IPL lähenemine probleemsele nahale on hoopis teistsugune, kui seda on nn keemilisel koorimisel, happekoorimisel jne. Kui ülesloetud protseduurid panevad naha pidevalt puhastuma ja seda õrnalt pealt koorivad, siis IPL otsib konkreetselt sihtmärki, mis rasu toodab. Antud naha puhul siis veresoont, mis toidab rasunääret.


Pildil näete neli korda IPL kuuri läbinud Angelika näonahka, mille üle oleme nii meie kui tema äärmiselt rõõmsad. Sellest hoolimata ei ole ravi alati lineaarne, mis tähendab, et stressifaktor (hormoonid) jmt elemendid võivad ka heade tulemuste korral probleemi taas ägestada.

"Nahaspetsialisti juures hindan ma enim asjatundlikku ja ausat huvi minu naha tervise osas. Medicina Kliiniku spetsialisti hoolsus sisendas mulle kindlustunnet, et oleme täpselt õigel teel. Soovitan kõhkluste korral kindlasti kliiniku spetsialistiga konsulteerida.

Silmnähtava efekti ja turgutse jaoks on IPL suurepärane. Minu naha tekstuur muutus pärast protseduuri nädalaid või isegi kuid veelgi paremaks. Pärast kuuri ootasin elevusega lõpptulemust, milles ei pea pettuma (pilt tehtud enne protseduuri algust ja kuu aega hiljem pärast viimast protseduuri).


IPL fotonoorenduse protseduurist on saanud minu vaieldamatu lemmik, kuna see toimib terviklikult olenemata nahamurest. Usun, et see on üks tõhusamaid vahendeid vältimaks süstimist või kirurgilist sekkumist. Olen tänulik oma sametise näonaha eest ja tundub, et 20 aastat kestnud ahenenud pooride ja akne lugu on leidnud lõpuks positiivse lõpplahenduse!


Teie õnnelik klient,

Angelika"


IPL akne ravi aega broneerida siit.

bottom of page